Vereniging Apeldoornse Jeugdorkesten

De drie Apeldoornse Jeugdorkesten bestaan uit jonge muzikanten uit Apeldoorn en omstreken die graag meer willen doen met muziek dan in hun eentje spelen. In een orkest spelen maakt muziek maken nog veel leuker, geeft extra uitdagingen en een heel andere beleving van muziek.

Bij de Apeldoornse Jeugdorkesten gaan samen leren, samen muziek maken, plezier en gezelligheid hand in hand.  De (voorbereidende) Speelgroep, het jong Apeldoorns Jeugdorkest (jAJO) en het Apeldoorns Jeugdorkest (AJO) bieden een doorlopende leerlijn voor kinderen vanaf circa 8 jaar tot jongvolwassenen van circa 25 jaar. Veel ervaring of een hoog niveau heb je niet nodig om in een orkest te beginnen: iedereen die een instrument speelt, kan in principe meedoen. In overleg met je muziekdocent zoeken de dirigenten naar de beste plek voor jou.

Ons motto is dan ook: Muziek maken doe je samen!

Introductiekorting: als je muziekles hebt van een docent die is aangesloten bij de Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn (SPMA), dan mag je het eerste halve jaar helemaal gratis lid van een van onze jeugdorkesten zijn.

SPECIALE WINTERACTIE!
Een ieder die in deze kille wintermaanden december, januari en februari (2021/2022) een nieuw lid aanbrengt voor een van onze drie jeugdorkesten, krijgt een gratis hartverwarmende, eervolle VIP-behandeling bij een van onze komende concerten. Deze VIP-behandeling houdt in dat je door ons in de watten wordt gelegd, wij zorgen voor een prominente plek, je natje en droogje, en een ‘’meet and greet’’ met de artiesten. Vanwege de Coronabeperkingen kunnen wij helaas nu nog niet precies aangeven wanneer en wat. Bij het aanbrengen van een nieuw lid, graag aangeven dat je van deze actie gebruik wilt maken.

http://a-jo.nl/
055 5216346
Post- en repetitieadres: Gigant, Nieuwstraat 377, 7311 BR Apeldoorn

Kom in contact