Een podium voor iedereen

2073 x gezien
sinds 19 april 2021 om 11:44
Theater
aangeboden

Omschrijving

Dat Theater Orpheus een podium is voor bekende artiesten uit Nederland en soms ver daarbuiten is bekend. Wat minder bekend – en dat veranderen wij bij deze graag – is dat ook niet-professionele artiesten en gezelschappen uit Apeldoorn en omgeving van harte welkom zijn om hun kunsten op één van onze drie podia te tonen.

Wij zetten graag onze deuren open en onze expertise in om iedereen die graag een keer op ons podium wil staan de ruimte te geven. Vele muziekverenigingen, koren, bands, singersongwriters en orkesten stonden al in Orpheus. Hun mooie plannen en ideeën hebben zij samen met onze toneeltechnici, eventmanagers en andere Orpheus medewerkers om gezet in prachtige voorstellingen en concerten.

Van advies over de juiste zaal, de verkoop van tickets tot en met het opruimen na de podiumprestatie, het team van Orpheus is er die dag speciaal voor jullie.

We kunnen onze podia en diensten uiteraard niet kosteloos aanbieden, maar voor elke aanvraag maken we een voorstel op maat tegen gereduceerde tarieven.

Dus vertegenwoordig jij een musicalvereniging, een orkest of ben je zelf muzikant of zanger en wil je wel eens “uitpakken” in een echt theater? Neem dan contact met ons op!

Orpheus
Orpheus

https://www.orpheus.nl
055 5270300
Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn

Meer weten over deze advertentie of interesse neem dan contact op met Orpheus.

Kom in contact