Apeldoorners tussen 18 en 35 jaar opgelet, wij zijn op zoek naar jou!

1989 x gezien
sinds 19 april 2021 om 13:43
Overig
gezocht

Omschrijving

Per jaar krijgen 8 Apeldoorners tussen 18 en 35 jaar de kans om van de avond van hun dromen werkelijkheid te maken. Je krijgt de sleutel van een van onze zalen en wordt daarmee gastprogrammeur. Je gaat aan de slag met een budget van ongeveer € 1000 én onze kennis en ons netwerk. Voor al je vragen kun je terecht bij jouw Orpheus coach.

Waar ga jij dit geld aan uitgeven? Wat is er nodig om jouw avond te organiseren? Hoe boek je een artiest? Welke kanalen zet je in voor een geslaagde marketingcampagne? Allemaal vragen die jij tegen gaat komen op weg naar jouw perfecte avond. Een ‘once in a lifetime experience’ die je niet snel gaat vergeten dus. Om het af te maken steek jij € 2 per verkocht ticket in je zak. Bij een uitverkochte Altioszaal ga je dus met € 480 naar huis.

Iedere Apeldoorner in de leeftijd van 18 t/m 35 jaar kan gastprogrammeur worden. Je kunt als individu een idee insturen, maar een gezamenlijk idee mag natuurlijk ook. Als gastprogrammeur wordt er van je verwacht dat je voldoende tijd vrij kunt maken om jouw/ jullie avond te organiseren. Per initiatief zal dit verschillen, denk hier dus van te voren goed over na.

Ben jij inmiddels niet meer te houden? Stuur dan een filmpje met jouw idee of een motivatie per mail. Wil jij ons op een andere creatieve manier laten weten hoe jouw perfecte avond er uitziet? We laten ons graag verrassen.

Orpheus
Orpheus

https://www.orpheus.nl
055 5270300
Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn

Meer weten over deze advertentie of interesse neem dan contact op met Orpheus.

Kom in contact