NIEUW! SPMA KINDERKOOR

1255 x gezien
sinds 30 november 2022 om 21:49
Muziek
aangeboden

Omschrijving

Gratis vrijblijvende koorrepetitie op 9 januari 2023

SPMA is verheugd dat een wens die er al veel langer was nu in vervulling te zien gaan.

Maandag 9 januari 2023 start het SPMA kinderkoor o.l.v. Hester Hentzepeter in Gigant.

9 januari is er de mogelijkheid via een eerste gratis repetitie kennis te maken met het zingen in een koor. De week daarna gaat het kinderkoor voor basisschoolleerlingen van 6 t/m 12 jaar echt van start.

Waarom wil de SPMA een koor oprichten?

In Apeldoorn is er geen openbaar kinderkoor en wij vinden dat echt heel erg jammer. Zingen is goed voor kinderen: het geeft plezier, je ontdekt je stem, je muzikaliteit wordt er door ontwikkeld, je leert samenwerken en je krijgt een mooie podiumpresentatie aangeleerd.

Er zullen vrolijke, leuke en spannende liedjes gezongen worden uit alle delen van de wereld: van Annie M.G. Schmidt tot Afrikaans, van oudhollandse canons tot Walt Disney musical.

Het koor zal geleid gaan worden door Hester Hentzepeter. Zij heeft al jarenlange ervaring met het geven van zangles en koor aan basisschoolkinderen. Zo heeft zij onder andere in Amsterdam een kinderkoor op het Muziek Pakhuis. Collega’s van dit collectief verwijzen hun leerlingen door naar het koor en merken dat ze daar in hun instrumentale lessen ook profijt van hebben. De kinderen kunnen o.a. beter melodieën na zingen, leren daardoor beter intoneren en krijgen gevoel voor van bladzingen.

Voor informatie en aanmelding: https://www.spm-a.nl/inschrijven-kinderkoor

We hopen dat we samen met Apeldoornse kinderen een leuk kinderkoor kunnen opzetten.

SPMA Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn
SPMA Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn

https://www.spm-a.nl/
secretariaat:06-40945987 voorzitter :06-51880258
secretariaat: Korteweg 64 7315CL Apeldoorn

Meer weten over deze advertentie of interesse neem dan contact op met SPMA Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn.

Kom in contact