MEDEWERKER SOCIAL MEDIA & ONLINE MARKETING

1354 x gezien
sinds 28 oktober 2022 om 11:03
Digitale vormgeving
gezocht

Omschrijving

Zit jij altijd met je neus in Instagram, Facebook, TikTok, YouTube, Snapchat en andere media? Ben je tech-savvy, innovatief, creatief en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op online gebied? Schud je daarnaast ook nog eens de mooiste drukwerk designs uit je mouw? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stichting Levenskunst is een organisatie door en voor mensen die zin hebben om iets moois van hun leven te maken. Bij Levenskunst is iedereen welkom die te maken heeft (gehad) met tegenslag in welke vorm dan ook. Daarbij valt bijvoorbeeld te denken aan verslaving, psychische problematiek, eenzaamheid, dakloosheid, werkeloosheid, schulden of handicap. Door middel van ontmoeting, spel, theater, samen eten, voorstellingen, workshops en acties willen wij positieve veranderingen teweeg brengen in ons eigen leven en in de samenleving.

Wij zijn op zoek naar een energieke aanvulling die het een uitdaging vindt om ervoor te zorgen dat onze social media kanalen er aantrekkelijk uitzien, converteren én ook op zoek gaat naar nieuwe manieren om ons online beter vindbaar en sterker te worden. Je vindt het leuk om op zoek te gaan naar nieuwe verhalen en vindt altijd manieren om de mensen op een positieve manier te verrassen. Jij weet wat mensen in actie brengt en zorgt voor een consistente online campagne waar alle onderdelen op elkaar en onze branding aansluiten.

Verder vind je het ook leuk om drukwerk te ontwerpen en om catchy filmpjes te monteren.

Gewenste vaardigheden:
Actuele kennis van de meest gangbare social media kanalen.
Goede beheersing van de Nederlandse taal.
Soort dienstverband: Vrijwillig
Gemiddeld aantal uur: 2 per week

Levenskunst Apeldoorn
Levenskunst Apeldoorn

https://levenskunstapeldoorn.nl/
+31 (0) 6 10592761
Mettrayweg 47 7211 LC Eefde

Meer weten over deze advertentie of interesse neem dan contact op met Levenskunst Apeldoorn.

Kom in contact